Our menu

Everyday, noon & evening

Pour l'apéro

  • Poultry Croque

    Grilled sandwich with ham and cheese
    €13
  • Charcuterie board

    Assorted charcuterie on a board
    €16
  • Pata Negra plate

    €22
  • House-smoked salmon plate

    Whipped cream with aigrette & seaweed brioche
    €24

Coquillage

  • Huîtres spéciales Grand Cru d'Isigny n°3

    par 3
    €16
  • Huîtres spéciales Grand Cru d'Isigny n°3

    par 6
    €30
  • Oysters Gillardeau n°3

    High-quality oysters, sold individually or in packs of 3 or 6
    €18
  • Huîtres Gillardeau n°3

    par 6
    €32

Entrées

  • Œuf mimosa

    €8
  • Céleri rémoulade

    huîtres et chanterelles
    €16
  • Poireaux vinaigrette

    Truffe, jaune d'œuf, chips de pain, parmesan
    €17
  • Carpaccio of celery, mussels and whelks

    Celery root & celery stick, Bouchot mussels with saffron, whelk, croutons and capers
    €18
  • Pâté en croûte

    Tarn pig, duck, foie gras & pistachios
    €19
  • Pöelée de champignons sauvages

    œuf au plat, émulsion aux champignons, lard de la maison Duler
    €24
  • Lucullus artichoke hearts

    Foie gras, sucrine and mustard vinaigrette
    €28

Plats

  • Hand-cut beef onglet tartare

    Meat ground to order, seasoned, served with home fries and salad
    €24
  • Vegetable ravioli

    Old mimolette, creamy parmesan & caramelized hazelnuts
    €22
  • Salmon fillet

    Cranberry and keffir oil, spinach & cucumber
    €28
  • Cod fillet with saffron sauce

    Zucchinis, artichokes & olives
    €29
  • Saint-Jacques rôties

    Purée de carottes, carottes de Yamashita
    €30
  • Lean steak, almond tahini, eggplant chouchouka, mint & almonds

    purée de pommes de terre, chanterelles
    €42
  • Filet de bœuf

    sauce au poivre, frites
    €45
  • Veal chop

    Veal cooked to perfection, served with homemade mashed potatoes and a rosemary jus
    €45

Plats à partager

  • Matured prime rib (Simmental or Black Angus)

    Matured prime rib of beef, choice of Simmental or Black Angus, served with home fries and salad.
    €12
  • Fishing of the day

    Fresh fish of the day, depending on availability, served with mashed potatoes and seasonal vegetables.
    €12

Desserts

  • Cheese cart

    €18
  • Home-made sorbets & ice creams

    2 boules
    €8
  • Crème caramel

    €10
  • Strawberry and tonka vacherin

    Meringues, strawberry sorbet, tonka cream
    €13
  • Mille feuilles vanille caramel

    Caramel beurre salé, pecans caramelisées
    €14
  • Warm chocolate tartlet, praline & capers, vanilla ice cream

    Glace vanille maison
    €15
  • Baba au rhum

    chantilly vanille tonka et zest de citron vert
    €16